stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Μήνυμα από τον Πλειάδιο Αλάγιε, Γαλαξιακή Συνομοσπονδία 14

 

Μήνυμα από τον Πλειάδιο Αλάγιε, Γαλαξιακή Συνομοσπονδία 14







Η αλήθεια για τα πάντα στη ζωή μπορεί να βρεθεί, αν ακούτε την ενέργεια της αγάπης. 
Την ενέργεια της Ύπαρξης (Θεό). 
Αν ακούτε το μίσος, την αλαζονεία, το Εγώ, το φθόνο, δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια για οτιδήποτε στη ζωή. 
Και  φυσικα τοτε ελέγχεστε από σκοτεινές, αρνητικές δυνάμεις.

Alaje






Το βίντεο αυτό παρουσιάζει ένα σεμινάριο που έδωσε ο Αλάγιε σε έναν ενεργειακό τόπο.
Μιλάει για διάφορα πνευματικά και μεταφυσικά θέματα: για την ανάπτυξη της συνειδητότητας, για τους ενεργειακούς τόπους, για το διαλογισμό, για τους εξωγήινους, για τα πνεύματα, για τη βιοενεργειακή θεραπεία, για τις φωτόσφαιρες και δείχνει φωτογραφίες αυτών από το σεμινάριο.

Ο Αlaje ζει στη Γερμανία, μιλάει πολλές γλώσσες, μεταξύ αυτών και άπταιστα ελληνικά.
 Το κωδικό όνομα που χρησιμοποιεί, αν και προφέρεται « Αλάγε» ή «Αλάγιε» είναι ελληνικό, [Alaje, Αλλαγή - αν και αν το χτυπήσεις κατά λάθος με την ελληνική γραμματοσειρά, θα γράψεις «Άλλαξε», σαν μια προτροπή από το άγνωστο]
 Ο Alaje υποστηρίζει ότι είναι εξωγήινος, από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων, από μια ανώτερη διάσταση όπου οι άνθρωποι που την κατοικούν είναι φωτεινά όντα υψηλής συχνότητας και μεγάλης γνώσης και πνευματικότητας, τους οποίους γνωρίζουμε εμείς εδώ στη γη ως «Αγγέλους». 

Ο ίδιος λέει πως ξύπνησαν μέσα του οι μνήμες για την εξωγήινη καταγωγή του, καταλήφθηκε το σώμα του, ο ίδιος ο γήινος εαυτός του από τον Πλειάδιο εαυτό του, και εκπαιδεύτηκε από τους «Εργάτες του Φωτός», μεταλλάχτηκε, έγινε ένας από αυτούς και εκπροσωπεί εδώ στη Γη τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Έχει εμφανιστεί πολλές φορές στη γερμανική, στην ελβετική και στην αυστριακή τηλεόραση, δίδαξε σε πολλά σεμινάρια, έγραψε πολλά κείμενα και μια σειρά από βίντεο για το ίντερνετ.

Ο Αλάγιε περιγράφει τον εαυτό του έτσι:

Είμαι ένας ενσαρκωμένος Πλειάδιος - όπως πολλοί άλλοι.
 Ένας ελεύθερος, πνευματικός, στοργικός εργάτης του Φωτός, που προσπαθεί να φέρει την ενέργεια της αγάπης και ίαση στον πλανήτη.

Λέει ότι στο διαδίκτυο ο ίδιος γράφει μόνο στο κανάλι του http://www.youtube.com/user/777alaje

Στη διεύθυνση http://alajefromthepleiades.com/ έχει φτιαχτεί (με τη δική του έγκριση) ιστοχώρος που έχει συσσωρεύσει τις διάφορες απαντήσεις του σε κατά καιρους ερωτήσεις που του εχουν τεθει.





Γεια σας και χαιρετισμούς σε εσάς. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο βίντεο (2η Μαϊου 2011) από Alaje ένα Pleadian που ενσαρκώθηκαν εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει στην μετατροπή / άνοδος μας στην 4η & 5η πυκνότητα . Έχω συνδέσεις σε άλλες θέσεις για Alaje & Πλειάδειοι , και έτσι δεν έχετε να πάτε αναζήτηση, εγώ θα δημοσιεύσουμε όλα τα βίντεο του παρακάτω για να μπορείτε να δείτε. Είναι γεμάτη με την αγάπη και την ενέργεια είναι πολύ ενθαρρυντική. 

Αγάπη & Φως, 
One.













1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...