stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Aσπαρτάμη ,


                             Aσπαρτάμη






 

META ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ! ! !


 ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......


Τον Οκτώβριο του 2001, η αδελφή μου άρχισε να αρρωσταίνει πολύ .
 Είχε σπασμούς στο στομάχι και κινούταν δύσκολα.
Το περπάτημα γινόταν με μεγάλη δυσκολία...
 Και έπρεπε να βάζει όλα τα δυνατά της για να σηκωθεί από το...
κρεβάτι!

Πονούσε αφόρητα.
Μέχρι τον Μάρτιο του 2002, είχε υποστεί αρκετές βιοψίες ιστού και μυών και της είχαν δώσει 24 διαφορετικά φάρμακα.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν ποιο ήταν το πρόβλημα . Πονούσε τόσο πολύ και ήταν τόσο άρρωστη που απλά ήξερε ότι πέθαινε.
Έβαλε το σπίτι της, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ασφάλεια ζωής, κ.λπ. .. στο όνομά της μεγαλύτερης κόρης της, και φρόντισε ώστε τα μικρότερα παιδιά της να είναι εξασφαλισμένα.
Ήθελε επίσης μια τελευταία χαρά, έτσι προγραμμάτισε ένα ταξίδι στην Φλόριντα (βασικά σε μια αναπηρική καρέκλα) για την 22η Μαρτίου.
Στις 19 Μαρτίου, την κάλεσα να ρωτήσω πώς πήγαν οι τελευταίες εξετάσεις της, και είπε ότι δεν βρέθηκε τίποτα, αλλά πίστευαν ότι είχε σκλήρυνση κατά πλάκας.
Θυμήθηκα ένα άρθρο ενός φίλου που μου έστειλε με e-mail και ρώτησα την αδελφή μου αν έπινε σόδα διαίτης;

 Μου είπε ότι το έκανε.
 Και πως μάλιστα ετοιμαζόταν να ανοίξει μια εκείνη τη στιγμή.
Της είπα να μην την ανοίξει και να σταματήσει να πίνει το σόδα διαίτης!

Της έστειλα στο e-mail της, το άρθρο που ο φίλος μου, ένας δικηγόρος, μου είχε στείλει.
Η αδερφή μου, μου τηλεφώνησε 32 ώρες μετά από την προηγούμενη τηλεφωνική συνομιλία μας και μου είπε ότι είχε σταματήσει να πίνει σόδα διαίτης και μπορούσε τώρα να περπατήσει!
Οι μυϊκοί σπασμοί εξαφανίστηκαν.

 Είπε ότι δεν αισθανόταν 100%, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα.
Μου είπε θα μιλήσει με τον γιατρό της για το σχετικό άρθρο και θα με πάρει τηλέφωνο όταν θα πάει στο σπίτι.

Ο γιατρός της έμεινε άφωνος! Θα μιλούσε με όλους τους ασθενείς του με ΣΚΠ για να ανακαλύψει εάν κατανάλωναν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες οποιουδήποτε είδους.

Με λίγα λόγια,  η αδελφή μου είχε δηλητηριαστεί από την
ασπαρτάμη στην σόδα διαίτης .... και κυριολεκτικά πέθαινε με
 έναν  αργό και άθλιο θάνατο.

 
Όταν έφτασε στη Φλόριντα 22 Μαρτίου, το μόνο που έπρεπε να πάρει ήταν ένα χάπι για τη δηλητηρίαση από την ασπαρτάμη! Τώρα είναι καλά και οδεύει προς μια πλήρη ανάκαμψη. Και περπατάει! Δεν είναι σε αναπηρική καρέκλα! Το άρθρο έσωσε τη ζωή της.

Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα?
ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν!

 Έχω περάσει αρκετές ημέρες δίνοντας διάλεξη στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο με θέμα
 "ασπαρτάμη"     στην αγορά ως "Nutra Sweet", "Equal" και "Spoonful". Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και  συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση.
   
Σηκώθηκα και είπα ότι ήμουν εκεί για να μιλήσω σχετικά με αυτό ακριβώς το θέμα.
ASPARTAMH diet_coke_aspartame.jpg
Θα σας εξηγήσω γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη:

Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση ... Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.

Πολλοί άνθρωποι είχαν διαγνωστεί κατά λάθος ότι πάσχουν από ΣΚΠ.
 Παρά το γεγονός ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αιτία θανάτου, η τοξική μεθανόλη είναι!
 Ο Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος έχει γίνει σχεδόν ανεξέλεγκτoς, όπως και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδίως με την κατανάλωση Diet Coke και Pepsi .

Τα θύματα συνήθως δεν γνωρίζουν ότι
η ασπαρτάμη είναι ο ένοχος. Συνεχίζουν τη χρήση της - ερεθίζουν το λύκο σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται η κατάσταση απειλητική για τη ζωή  τους. Έχουμε δει ασθενείς με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο να γίνονται ασυμπτωτικοί αμέσως μόλις σταματήσουν την κατανάλωση διαιτητικής σόδας.

Σε αρκετές περιπτώσεις από αυτούς που διαγνώστηκαν με σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περισσότερα από τα συμπτώματα εξαφανίζονται. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις όπου η
απώλεια όρασης  εξαφανίστηκε και η απώλεια ακοής βελτιώθηκε αισθητά.

Αυτό ισχύει επίσης για τις περιπτώσεις των εμβοών και η ινομυαλγία.
   
Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης, είπα, «Αν χρησιμοποιείτε ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful κ.λπ.) και υποφέρετε  από συμπτώματα ινομυαλγίας , σπασμούς, πόνους, μούδιασμα στα πόδια, κράμπες, ίλιγγο, ζάλη, πονοκέφαλο, πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητη κατάθλιψη, κρίσεις άγχους, μπερδεύετε την ομιλία σας, έχετε  θολή όραση ή απώλεια μνήμης, τότε έχετε πιθανώς δηλητηριαστεί από ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ! '
   
Οι άνθρωποι πηδούσαν επάνω κατά τη διάρκεια της διάλεξης λέγοντας,  "έχω κάποια από αυτά τα συμπτώματα!!!"
Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση;
 
Ναι! Ναι! Ναι! STOP σόδες διαίτης και να επαγρύπνηση  για την ασπαρτάμη στις ετικέτες των τροφίμων!  
  
Πολλά προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με αυτό! Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.
 Ο Δρ Espart (ένας  από τους ομιλητές μου) παρατήρησε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν συμπτώματα για  ΣΚΠ και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε ένα  νοσοκομείο, μια νοσοκόμα δήλωσε ότι έξι από τους φίλους της, που ήταν συστηματικοί καταναλωτές Diet Coke, είχαν όλοι διαγνωστεί με ΣΚΠ. Αυτό είναι πέρα από κάθε σύμπτωση! Aspartami.jpg
 Η σόδα διαίτης ΔΕΝ είναι ένα προϊόν διατροφής!
 Είναι ένα χημικά   τροποποιημένο προϊόν που περιέχει  πολλαπλά άλατα και ασπαρτάμη και που στην πραγματικότητα  σε κάνει να επιθυμείς να καταναλώσεις υδατάνθρακες.
Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνετε αύξηση σωματικού βάρους!
Τα προϊόντα αυτά περιέχουν επίσης τη φορμαλδεΰδη, η οποία αποθηκεύεται στο λιπώδη κύτταρα, ιδιαίτερα στα ισχία και τους μηρούς.
   
Η φορμαλδεΰδη είναι μια απόλυτη τοξίνη και χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση «δειγμάτων ιστών"

Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες αλλά ΔΕΝ πρέπει να τα αποθηκεύσει το σώμα μας!
Ο Δρ. HJ Roberts δήλωσε στις διαλέξεις του, ότι από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν από τα προϊόντα «διαίτης» και χωρίς αξιόλογη αύξηση της σωματικής άσκησης, οι ασθενείς του έχασαν κατά μέσο όρο 9 κιλά σε μια περίοδο δοκιμής.
 Η ασπαρτάμη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη  για τους διαβητικούς.
Βρήκαμε ότι ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν έναν ασθενή με αμφιβληστροειδοπάθεια, στην πραγματικότητα, είχε συμπτώματα που προκαλούνται από ασπαρτάμη. 
Η ασπαρτάμη αποσυντονίζει εντελώς τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.
 Έτσι ένας διαβητικός μπορεί να υποστεί οξεία απώλεια μνήμης λόγω του γεγονότος ότι το ασπαρτικό οξύ και η φαινυλαλανίνη είναι νευροτοξικά όταν λαμβάνονται χωρίς τα άλλα αμινοξέα που απαιτούνται για μια καλή ισορροπία.

 Ειδικά με τους διαβητικούς, η ασπαρτάμη περνάει τη  διαχωριστική γραμμή μεταξύ  αίματος / εγκεφάλου και επιδεινώνει , στη συνέχεια, τους νευρώνες του εγκεφάλου  προκαλώντας διάφορες
βλάβες του εγκεφάλου,  σπασμούς, κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ανεξέλεγκτο θυμό και οργή.
Η κατανάλωση της ασπαρτάμης προκαλεί τα ίδια συμπτώματα και σε μη διαβητικούς επίσης.
 Σχετικά έγγραφα και μελέτες αποκαλύπτουν επίσης ότι χιλιάδες παιδιά στα οποία είχε διαγνωστεί ADD και ADHD είχαν πλήρη ανάκαμψη στη συμπεριφορά τους όταν αυτές οι χημικές ουσίες αφαιρέθηκαν  από τη διατροφή τους.

Τα λεγόμενα
«συνταγογραφούμενα φάρμακα τροποποίησης συμπεριφοράς»
(Ritalin και άλλα) δεν χρειάζονται πλέον.
 Και για να πούμε την αλήθεια , δεν ήταν απαραίτητα  εξ αρχής!

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά «δηλητηριάζονταν» σε καθημερινή βάση με τα ίδια τα τρόφιμα που ήταν «καλύτερα γι 'αυτούς από τη ζάχαρη».

Υπάρχουν επίσης υπόνοιες ότι η ασπαρτάμη που καταναλώθηκε σε χιλιάδες παλέτες diet Coke και diet Pepsi από τους άνδρες και τις γυναίκες που πολεμούσαν στον πόλεμο του Κόλπου, μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνη για το γνωστό σύνδρομο  του Πολέμου του Κόλπου.


Ο Δρ Roberts προειδοποιεί ότι μπορεί να προκαλέσει εκ γενετής ανωμαλίες, δηλαδή, διανοητική καθυστέρηση, εάν λαμβάνονται κατά την περίοδο της σύλληψης και κατά τη διάρκεια  των πρώιμων σταδίων της κύησης.
Τα παιδιά ιδιαίτερα κινδυνεύουν από νευρολογικές παθήσεις και δεν πρέπει ποτέ να  τους δίδονται τεχνητά γλυκαντικά. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιστορίες  περιπτώσεων που αφορούν παιδιά που πάσχουν από νευρολογικές διαταραχές, οι οποίες μιλάνε για τη μάστιγα των νευρολογικών παθήσεων που προκαλούνται άμεσα  από τη χρήση του  εν λόγω θανάσιμου  δηλητηρίου».

Εδώ έγκειται το πρόβλημα: 

 
Υπήρχαν ακροάσεις του Κογκρέσου στις ΗΠΑ, όταν η ασπαρτάμη έχει συμπεριληφθεί σε 100 διαφορετικά προϊόντα και είχαν διατυπωθεί ισχυρές αντιρρήσεις όσον αφορά τη χρήση της. Μετά από αυτή την πρώτη ακρόαση, έχουν υπάρξει δύο επόμενες ακροάσεις, και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Το λόμπι των φαρμάκων και των χημικών προϊόντων έχουν πολύ βαθιές τσέπες.


Δυστυχώς, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της
Monsanto για την ασπαρτάμη έχει λήξει!
 Υπάρχουν τώρα πάνω από 5.000 προϊόντα στην αγορά που περιέχουν αυτή το θανάσιμο χημικό και θα υπάρξουν χιλιάδες περισσότερα.
 Καθένας θέλει ένα «κομμάτι από την πίτα της ασπαρτάμης».

Σας διαβεβαιώνω ότι η Monsanto, ο δημιουργός της ασπαρτάμης, ξέρει πόσο θανατηφόρα είναι.

Δεν είναι ειρωνικό το γεγονός ότι η Monsanto χρηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, τη Αμερικανική Διαιτητική Εταιρεία και το Συμβούλιο του Αμερικανικού Κολεγίου Ιατρών;
 
Αυτό έχει πρόσφατα δημοσιευθεί στους New York Times.
Οι οργανώσεις αυτές δεν μπορεί να  ασκήσουν κριτική για τις πρόσθετες ύλες ή  να σταματήσουν να σχετίζονται με την εταιρεία Monsanto, επειδή παίρνουν χρήματα από τη βιομηχανία τροφίμων και οφείλουν να εγκρίνουν τα προϊόντα τους.

O Αμερικανός Γερουσιαστής  Howard Metzenbaum έγραψε και παρουσίασε ένα νομοσχέδιο με το οποίο
θα απαιτούνται  προειδοποιητικά  σήματα  στα προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, ιδίως όσον αφορά έγκυες γυναίκες, παιδιά και βρέφη.
Στο νομοσχέδιο θα κατατίθονταν  επίσης ανεξάρτητες μελέτες σχετικά με τους γνωστούς κινδύνους και τα προβλήματα που υπάρχουν στο γενικό πληθυσμό σχετικά με  καρδιακές προσβολές, αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου, νευρολογικές αλλαγές και συμπτώματα συμπεριφοράς.

Το νομοσχέδιο  θάφτηκε.
Είναι γνωστό ότι το ισχυρό λόμπι των φαρμάκων και χημικών είναι υπεύθυνοι γι 'αυτό, αφήνοντας χαλαρά  την νόσο και  τον θάνατο σε ένα ανυποψίαστο και ανενημέρωτο κοινό.

 
 
Λοιπόν,  τώρα ενημερωθήκατε!
 
ΔΕΝ μπορείτε να επικαλείσθε άγνοια!!!








*******************************************

Roberts 147x150 Δρ HJ Roberts

Γιατρός HJ Roberts στο DORway

  • Τοξικομανίας ασπαρτάμη και Τοξικομανίας
  • Πονοκέφαλοι ασπαρτάμη και πονοκεφάλους
  • Τύφλωση Chicago Sun-Times του άρθρου, 17, Οκτ. του 1986
  • Τύφλωση Τι Τύφλωση το Παγκόσμιο (1998)
  • Εγκέφαλος Καρκίνος Εφημερίδα για την πρόοδο στον τόμο Ιατρικής 4, Τεύχος 4, (1991)
  • Ο διαβήτης σύσταση ότι οι διαβητικοί απέχουν από τη χρήση της ασπαρτάμης
  • Μάτια "Αποφύγετε την ασπαρτάμη όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτία μπορεί να βρεθεί για προβλήματα στα μάτια"
  • Πόνο στις αρθρώσεις Κοινή πόνο που συνδέεται με τη χρήση της ασπαρτάμης
  • Διάφορα Απάντηση σε Γιατρός Bleck σε μεθανόλη, η σκλήρυνση κατά πλάκας, και τις τάσεις
  • Κα ή ασπαρτάμη σκλήρυνση κατά πλάκας ή ασπαρτάμη ασθένεια;
  • Εγκυμοσύνη Επικίνδυνο για το έμβρυο, πάρα πολύ!
  • Ζαχαρίνη Παρατηρήσεις σχετικά με την ουσία αυτή ως ένα παράγοντα που προκαλούν καρκίνο.
  • Καρδιακές ασπαρτάμη και καρδιακά συμπτώματα.
http://dorway.com/aspartame-the-bad-news-repost/aspartame-the-toxic-sludge/


http://aquabotic.com/2008/09/EnduringFreedom.gif

Aλκαλικές τροφές - Oξινες τροφές

                           Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΣΕ
                  Aλκαλικές τροφές -  Oξινες τροφές

Οι αλκαλικές τροφές είναι η βάση της υγείας.

 Ανανεώνουν τα κύτταρα μέσω του αίματος.

Οι όξινες τροφές οξειδώνουν τους ιστούς και τα όργανα και οδηγούν σε ασθένειες.

Η ισορροπία είναι περίπου 80% αλκαλικό περιβάλλον και 20% όξινο

.

Ξέρετε ότι το κρέας, τα τυριά αλλά και κάποια φρούτα ή λαχανικά δημιουργούν όξινο περιβάλλον που επιβραδύνει το μεταβολισμό μας, μας απορροφά ενέργεια, μας αφήνει απροστάτευτους στις ασθένειες και μας προσθέτει κιλά;
 Κι όμως, νέες έρευνες δείχνουν ότι μπορούμε να αναστρέψουμε τις ζημιές αλλά και να χάσουμε εύκολα βάρος αν καταναλώνουμε περισσότερες τροφές από μια συγκεκριμένη ομάδα τροφίμων.

Όπως διευκρινίζει η δρ. Σίντι Ομάρα από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, πρέπει να αυξήσουμε κατά 75% στη διατροφή μας τις αλκαλικές και να περιορίσουμε στο 25% τις όξινες τροφές. Σύμφωνα με τη δρ. Ομάρα και την ερευνητική της ομάδα, κάθε τρόφιμο περιέχει και όξινα και αλκαλικά στοιχεία.
 Πολλά φρούτα έχουν ξινή γεύση, μα τα περισσότερα απ' αυτά βοηθούν στη δημιουργία αλκαλικής κατάστασης που ωφελεί.


Πώς δρουν οι όξινες τροφές

Όταν η διατροφή μας περιλαμβάνει πολλές τροφές που δημιουργούν όξινη κατάσταση, το επιπλέον οξύ μπορεί να οξειδώσει τους ιστούς και τα όργανα και να οδηγήσει σε ασθένειες.
Μπορεί επίσης να αποτελέσει το αγαπημένο περιβάλλον για επιβλαβή βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς επιφέροντας βλάβες στους αδένες και τα όργανα.
Ακόμα, αυτοί οι μικροοργανισμοί παρεμβάλλονται στη σωστή λειτουργία του συκωτιού και του θυρεοειδούς και καθυστερούν τη διαδικασία επεξεργασίας του λίπους.
Το αποτέλεσμα είναι νωθρός μεταβολισμός και ακατανίκητη έλξη για φαγητό με επακόλουθο τα αυξημένα λιποκύτταρα και τα επιπλέον κιλά.



ΟΞΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ



Μοσχάρι, χοιρινό, ζαμπόν, αρνί, κοτόπουλο, εντόσθια, συκώτι, μπέικον, σολομός, πέστροφα, οστρακοειδή, ραφιναρισμένα λάδια, φιστίκια, κολοκυθόσποροι και ηλιόσποροι, όσπρια (φακές, ρεβίθια, φασόλια), πλιγούρι, δημητριακά ολικής αλέσεως (ζυμαρικά, ψωμί), τυρί, αβγά, μαργαρίνες, άσπρα σπαράγγια, αγκινάρες, μούρα, δαμάσκηνα (ωμά, ξηρά και χυμός), ζάχαρη, μέλι, καφές, κακάο, αλκοόλ, τσάι, αναψυκτικά, παγωτά.


ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Μπρόκολο, παντζάρια, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, καρότα, κουνουπίδι, αγγούρι, σέλινο, μελιτζάνες, πράσινα φασολάκια, μπιζέλια, αρακάς, πιπεριές, μπάμιες, ραπανάκια, κολοκυθάκια, σπανάκι, μαρούλι, κινέζικο λάχανο, κρεμμύδια, ντομάτες, ανανάς, αβοκάντο, μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, καρπούζι, πεπόνι, φράουλες, κεράσια, σταφύλια, ροδάκινα, σύκα, ρύζι, πατάτες, αμύγδαλα, σκόρδο, αρωματικά χόρτα (άνηθος, μαϊντανός κτλ.), μπαχαρικά, λεμόνι, γάλα (ανήκει στα ουδέτερα έως ελαφρώς αλκαλικά τρόφιμα).



Πώς οι αλκαλικές τροφές διευκολύνουν την απώλεια κιλών

Τρώγοντας περισσότερες αλκαλικές τροφές, διατηρούμε την ισορροπία του σώματος μας περιορίζοντας το όξινο περιβάλλον. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη να σχηματιστούν καινούρια λιποκύτταρα.
 Από τη στιγμή που το λίπος που έχουμε ήδη συσσωρεύσει δεν έχει να εξυπηρετήσει κάποιο σκοπό, κυριολεκτικά διαλύεται. Όταν επιτύχουμε τη σωστή ισορροπία (υπερίσχυση της αλκαλικής κατάστασης) στο σώμα μας, αυτό επανέρχεται φυσιολογικά στο κανονικό του βάρος μέσα σε λίγους μήνες. Σύμφωνα μ' αυτήν τη θεωρία οι αλκαλικές τροφές είναι τα δομικά υλικά για την καλή υγεία.
 Όταν εισέρχονται στο αίμα μας, αρχίζουν να ανανεώνουν κάθε κύτταρο του σώματος μας.
Και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η επιθυμία μας για φαγητό θα μειωθεί και τα επίπεδα της ενέργειας μας θα αυξηθούν. Επιπλέον, θα διαπιστώσουμε αλλαγές και στον καθρέφτη: πιο απαλό και σφιχτό δέρμα, πιο λαμπερά μάτια. 

http://www.diet4all.gr/alkaline_food.htm



               Αλκαλικές και όξινες τροφές

Εξαιρετικά αλκαλικές τροφές / pH 8,5 - 9,0
pH 9,0: Λεμόνια (1), Καρπούζι (2).

pH 8,5: Αγαρ-Αγαρ (3), Ακτινίδιο, Ανανάς, Αντίδια, Αχλάδια γλυκά, Δαμάσκηνα Umeboshi, Κανταλούπε, Καγιέν (4), Λάιμ, Μαϊντανός (5), Μάνγκο, Νεροκάρδαμο, Passion fruit, Παπάγια, Πεπόνι, Σπαράγγι (6), Σταφύλια γλυκά, Σταφίδες ξανθές, Σύκα ξερά, Φύκια Κέλπ και Seaweeds, Χουρμάδες ξεροί, Χυμοί Φρούτων (7), Χυμοί Λαχανικών (8).

1. Εξαιρετικό για κρυολόγημα, βήχα, πόνο λαιμού, καούρα και πεπτικές διαταραχές.
2. Καλό για ετήσια νηστεία. Για αρκετές μέρες τρώτε καρπούζι, μασάτε και τρώτε επίσης τα κουκούτσια. Υπέρ αλκαλική τροφή.
3. Υποκατάστατο της ζελατίνης, πιο θρεπτικό.
4. Αναζωογονητικό, μη ερεθιστικό θεραπευτικό του σώματος. Καλό για το ενδοκρινολογικό.
5. Καθαρίζει τα νεφρά.
6. Ισχυρός μειωτής οξύτητας, αποτοξινώνει με προσωρινή οξύτητα των ούρων, επιφέροντας αλκαλικότητα μακροχρόνια.
7. Τα φυσικά σάκχαρα φέρνουν αλκαλικότητα. Πρόσθετη ζάχαρη κάνει τους χυμούς να σχηματίζουν οξέα.
8. Ανάλογα τα λαχανικά και τη γλυκύτητα.

Μέτρια αλκαλικές τροφές / pH 7,5 - 8,0

pH 8,0: Αλφάλφα (9), Αβοκάντο, Αλεύρι Αραρούτι (10), Αλάτι Θαλασσινό (με λαχανικά) (11), Αρακάς φρέσκος γλυκός, Αχλάδια (λιγότερο γλυκά), Βερίκοκα, Βότανα πράσινα, Γκουάβα, Γκρέιπφρουτ, Διόσπυρος, Καρότα, Κολοκύθα γλυκιά, Μαρούλι πράσινο, Μήλα γλυκά, Μούρα, Μπανάνες ώριμες, Νεκταρίνια, Ροδάκινα γλυκά, Σέλινο, Σκόρδο (12), Σπανάκι, Σταφύλια (λιγότερο γλυκά), Σταφίδες Κορινθιακές, Σύκα φρέσκα, Φραγκοστάφυλο, Χουρμάδες φρέσκοι.

pH 7,5: Αρακάς (λιγότερο γλυκός), Γογγύλι, Καλαμπόκι γλυκό φρέσκο, Κολοκύθα (λιγότερο γλυκιά), Κολοκύθα Squash (13), Κουκιά, Κουνουπίδι, Λάχανο, Μαρούλι (ανοιχτό πράσινο), Μήλα ξινά, Μηλόξυδο (14), Μπαμπού Φύτρα, Μπρόκολο, Ντάικον, Παντζάρι, Πατάτες με φλούδα, Πιπερόριζα (τζίντζερ-φρέσκια), Πιπεριά, Πορτοκάλι, Ροδάκινα (λιγότερο γλυκά), Σμέουρα, Σταφύλια (ξινά), Ταμάρι (15), Φασολάκια φρέσκα πράσινα, Φράουλες, Χαρούπια (16).

9. Πλούσια σε ένζυμα, άριστη ευπεψία.
10. Περιέχει υψηλό ασβέστιο. Υποκατάστατο του καλαμποκάλευρου.
11. Η περιεκτικότητα λαχανικών ανεβάζει την αλκαλικότητα.
12. Ανεβάζει τις τροφές οξύτητας pH 5,0 προς την αλκαλική κατεύθυνση.
13. Χειμερινή Κολοκύθα pH 7,5. Γλυκύτερη 8,0.
14. Ανόθευτο, μη παστεριωμένο βοηθάει το πεπτικό. 1 κουταλιά με μέλι και νερό πριν τα γεύματα.
15. Γνήσια ζυμωμένο για 1,5 χρόνο, αλλιώς pH 6,0.
16. Υποκατάστατο του κακάο, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία.

Τροφές ελαφρώς αλκαλικές προς ουδέτερες / pH 7,0 - 7,5

pH 7,0-7,5: Αμύγδαλα (17), Αγγούρι, Αγκινάρα, Αλάτι Θαλασσινό (18), Αμάρανθος, Βύνη κριθαριού, Γιδίσιο γάλα & τυρόγαλο (άβραστο) (19), Ελαιόλαδο, Ελιές ώριμες (20), Καρύδα φρέσκια, Κάστανα (ξερά, ψημένα), Κεράσια, Κεχρί, Κινόα, Κολοκάσια, Κρεμμύδι, Κρόκοι αυγών (λίγο βραστοί), Λαχανάκια Βρυξελλών, Μανιτάρια, Μαγιά (διατροφικές νιφάδες), Μαγιονέζα (σπιτική), Μέλι ανεπεξέργαστο, Μελιτζάνα, Μίσο (πάστα σόγιας), Μοσχοκάρυδο, Μουστάρδα, Μπάμιες, Μπαχαρικά (21), Ντομάτες (γλυκές ή μέτρια γλυκές), Ξύδι ρυζιού, Πίκλες σπιτικές (22), Πράσο, Ραβέντι, Ρεπάνι, Σάλτσα σαλάτας, Σιρόπι Ρυζιού, Σόγια φασόλια ξερά, Σόγια γάλα & τυρί, Σουσάμι σπόροι (ολόκληροι) (23), Τόφου, Φυτρωμένα Σιτηρά (24), Ψωμί Εσσαίων (25).

17. Μουσκεύετε 12 ώρες και τα τρώτε ξεφλουδισμένα.
18. Περιέχει θαλάσσια μέταλλα. Ξηραμένο σε χαμηλές θερμοκρασίες.
19. Υψηλό νάτριο, για βοήθεια στην πέψη.
20. Ξεραμένες στον ήλιο, ωριμασμένες στο δένδρο, αλλιώς pH 6,0.
21. Κυμαίνονται μεταξύ pH 7,0 και 8,0.
22. Με θαλασσινό αλάτι και μηλόξυδο.
23. Υψηλά επίπεδα αφομοιώσιμου ασβεστίου. Καλύτεροι φρεσκοαλεσμένοι.
24. Υψηλότερη αλκαλικότητα και πιο εύπεπτα.
25. Τα φυτρωμένα σιτηρά είναι πιο αλκαλικά. Τα καλομασημένα σιτηρά γίνονται επίσης πιο αλκαλικά.

Ελαφρώς όξινες τροφές προς ουδέτερες / pH 6,5 - 7,0

pH 7,0-6,5: Ασπράδι αυγών, Βατόμουρα, Βούτυρο, Γάλα (ομογενοποιημένο) και επεξεργασμένα προϊόντα γάλακτος* (26), Γιδίσιο γάλα, Δαμάσκηνα φρέσκα & ξερά (27), Δημητριακά πρωινού (ανεπεξέργαστα με μέλι, φρούτα, σιρόπι σφενδάμου), Ελιές ξυδάτες, Έλαια (εκτός ελαιόλαδου), Καρύδια, Καρύδα ξερή, Κάσιους, Κριθάρι, Cranberries (27), Κράκερ σίκαλης, ρυζιού ή σίτου (ανεπεξέργαστα), Μακαντάμια και Μπραζίλ καρποί, Μαργαρίνη, Μέλι επεξεργασμένο, Μελάσα (οργανική αθειάφιστη) (28), Μοσχοκάρυδο, Μουστάρδα, Πίτουρο, Ποπ-κορν με βούτυρο (σκέτο), Σιρόπι κριθαριού, Σιρόπι Σφενδάμου (ανεπεξέργαστο), Σπόροι Κολοκύθας και Ηλίανθου, Τυριά (ελαφρά και λεπτά)(26), Πέκαν καρποί, Στάρι Σπελτ, Φακές, Φασόλια ξερά (29) (μουνγκ, ατζούκι, γκαρμπάνζο, πίντο, κίντνεϊ), Φιστίκια Αιγίνης, Φρουκτόζη, Ψωμί σίκαλης (οργανικό φυτρωμένο).

* Κρέμα (φρέσκια και άβραστη), Γάλα και Τυρόγαλα (αγελάδας), Γιαούρτι (σκέτο).

26. Τα γαλακτερά δημιουργούν βλέννες και είναι δύσπεπτα.
27. Περιέχουν όξινα βενζοϊκά οξέα.
28. Πολύ πλούσια σε σίδηρο.
29. Τα ξερά φασόλια φυτρωμένα είναι ουδέτερα (pH 7,0).

Μέτρια όξινες τροφές / pH 6,0 - 6,5

pH 6,0: Γιαούρτι (γλυκαμένο), Δημητριακά πρωινού (επεξεργασμένα), Κρέμα σιταριού, Κρασί (30), Μελάσα (θειαφισμένη), Οστρακόδερμα, Πίκλες (εμπορίου), Σιρόπι Σφενδάμου (επεξεργασμένο), Τροφές πλήρους σιταριού (31), Φρουτοχυμοί με ζάχαρη, Φύτρο σταριού, Ψάρια, Ψωμιά (εξευγενισμένα) από καλαμπόκι, βρώμη, ρύζι και σίκαλη.

pH 6,5: Αυγά ολόκληρα (καλά βρασμένα), Βρώμη, Γλυκά (με σπόρους & μέλι), Ζυμαρικά (πλήρη), Κέτσαπ, Μαγιονέζα, Μπανάνες (πράσινες), Πατάτες ξεφλουδισμένες, Ποπ-κορν (με αλάτι και βούτυρο), Ρύζι Μπασμάτι, Ρύζι αναποφλοίωτο, Σόγια σάλτσα (εμπορίου), Ταπιόκα, Τυριά (έντονα), Φαγόπυρο, Φιστίκι αράπικο, Ψωμί Σταρένιο (οργανικό φυτρωμένο), Ψωμιά καλαμποκιού και ρυζιού.

30. Καλής ποιότητας κόκκινο κρασί, μέχρι ένα ποτηράκι, καλό για το αίμα.
31. Το ανεπεξέργαστο σιτάρι είναι πιο αλκαλικό.

Εξαιρετικά όξινες τροφές / pH 5,0 - 5,5

pH 5,0: Τεχνητά γλυκαντικά.
pH 5,5: Αλεύρι άσπρο και σταρένιο (32), Αλάτι ιωδ. ραφιναρισμένο, Ανθρακούχα αναψυκτικά και ποτά (33), Βοδινό κρέας, Γαλοπούλα, Γλυκά και κέικ με άσπρο αλεύρι, Ελάφι, Ζάχαρη άσπρη (34), Ζάχαρη καφέ (35), Ζυμαρικά (άσπρα), Καραμέλες, Καφές (36), Κατσίκι, Κοτόπουλο, Κουνέλι, Κρέμα με άσπρη ζάχαρη, Λικέρ (37), Μαρμελάδες, Μπύρα(38), Ναρκωτικά, Ξύδι λευκό (επεξεργασμένο), Πρόβατο, Ρύζι άσπρο, Σιμιγδάλι, Σοκολάτα, Σταρένιο ψωμί, Τσάι μαύρο, Τσιγάρα, Χοιρινό.

32. Είναι λευκασμένα - δεν προσφέρουν τίποτα.
33. Απομυζούν τα μεταλλικά στοιχεία του οργανισμού.
34. Αποφεύγετέ τη. Διαταράσσει το μεταβολισμό.
35. Οι περισσότερες είναι άσπρη ζάχαρη με προσθήκη σκούρου σιροπιού.
36. Οργανικός, φρεσκοαλεσμένος - μέχρι pH 5,5.
37. Οι φθηνές μάρκες πέφτουν στο pH 5,0.
38. Καλής ποιότητας, καλοζυμωμένη μέχρι pH 5,5. Οι λίγο ζυμωμένες πέφτουν στο 5
alt







Μήνυμα από τον Πλειάδιο Αλάγιε, Γαλαξιακή Συνομοσπονδία 14

 

Μήνυμα από τον Πλειάδιο Αλάγιε, Γαλαξιακή Συνομοσπονδία 14







Η αλήθεια για τα πάντα στη ζωή μπορεί να βρεθεί, αν ακούτε την ενέργεια της αγάπης. 
Την ενέργεια της Ύπαρξης (Θεό). 
Αν ακούτε το μίσος, την αλαζονεία, το Εγώ, το φθόνο, δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια για οτιδήποτε στη ζωή. 
Και  φυσικα τοτε ελέγχεστε από σκοτεινές, αρνητικές δυνάμεις.

Alaje






Το βίντεο αυτό παρουσιάζει ένα σεμινάριο που έδωσε ο Αλάγιε σε έναν ενεργειακό τόπο.
Μιλάει για διάφορα πνευματικά και μεταφυσικά θέματα: για την ανάπτυξη της συνειδητότητας, για τους ενεργειακούς τόπους, για το διαλογισμό, για τους εξωγήινους, για τα πνεύματα, για τη βιοενεργειακή θεραπεία, για τις φωτόσφαιρες και δείχνει φωτογραφίες αυτών από το σεμινάριο.

Ο Αlaje ζει στη Γερμανία, μιλάει πολλές γλώσσες, μεταξύ αυτών και άπταιστα ελληνικά.
 Το κωδικό όνομα που χρησιμοποιεί, αν και προφέρεται « Αλάγε» ή «Αλάγιε» είναι ελληνικό, [Alaje, Αλλαγή - αν και αν το χτυπήσεις κατά λάθος με την ελληνική γραμματοσειρά, θα γράψεις «Άλλαξε», σαν μια προτροπή από το άγνωστο]
 Ο Alaje υποστηρίζει ότι είναι εξωγήινος, από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων, από μια ανώτερη διάσταση όπου οι άνθρωποι που την κατοικούν είναι φωτεινά όντα υψηλής συχνότητας και μεγάλης γνώσης και πνευματικότητας, τους οποίους γνωρίζουμε εμείς εδώ στη γη ως «Αγγέλους». 

Ο ίδιος λέει πως ξύπνησαν μέσα του οι μνήμες για την εξωγήινη καταγωγή του, καταλήφθηκε το σώμα του, ο ίδιος ο γήινος εαυτός του από τον Πλειάδιο εαυτό του, και εκπαιδεύτηκε από τους «Εργάτες του Φωτός», μεταλλάχτηκε, έγινε ένας από αυτούς και εκπροσωπεί εδώ στη Γη τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Έχει εμφανιστεί πολλές φορές στη γερμανική, στην ελβετική και στην αυστριακή τηλεόραση, δίδαξε σε πολλά σεμινάρια, έγραψε πολλά κείμενα και μια σειρά από βίντεο για το ίντερνετ.

Ο Αλάγιε περιγράφει τον εαυτό του έτσι:

Είμαι ένας ενσαρκωμένος Πλειάδιος - όπως πολλοί άλλοι.
 Ένας ελεύθερος, πνευματικός, στοργικός εργάτης του Φωτός, που προσπαθεί να φέρει την ενέργεια της αγάπης και ίαση στον πλανήτη.

Λέει ότι στο διαδίκτυο ο ίδιος γράφει μόνο στο κανάλι του http://www.youtube.com/user/777alaje

Στη διεύθυνση http://alajefromthepleiades.com/ έχει φτιαχτεί (με τη δική του έγκριση) ιστοχώρος που έχει συσσωρεύσει τις διάφορες απαντήσεις του σε κατά καιρους ερωτήσεις που του εχουν τεθει.





Γεια σας και χαιρετισμούς σε εσάς. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο βίντεο (2η Μαϊου 2011) από Alaje ένα Pleadian που ενσαρκώθηκαν εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει στην μετατροπή / άνοδος μας στην 4η & 5η πυκνότητα . Έχω συνδέσεις σε άλλες θέσεις για Alaje & Πλειάδειοι , και έτσι δεν έχετε να πάτε αναζήτηση, εγώ θα δημοσιεύσουμε όλα τα βίντεο του παρακάτω για να μπορείτε να δείτε. Είναι γεμάτη με την αγάπη και την ενέργεια είναι πολύ ενθαρρυντική. 

Αγάπη & Φως, 
One.













Oργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας

 

    Oργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας

 

          Oργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας


Η λέξη οργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας, σημαινει γεννήτρια θετικής ενέργειας και προέρχεται από τον Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957), ο οποίος ονόμασε Οργόνη την κοσμική ενέργεια του σύμπαντος, αυτή που οι αρχαιοι Ελληνες ονομαζαν Αιθέρα και στην αρχαια Κινα Τσι (Chi).



“Ξέρω πολύ καλά ότι το ανθρώπινο είδος γνώριζε την ύπαρξη μιας παγκόσμιας ενέργειας σχετιζόμενης με τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, το κύριο έργο της φυσικής επιστήμης συνίσταται στο να κάνει αυτή την ενέργεια χρησιμοποιήσιμη.
Αυτή είναι η μοναδική διαφορά ανάμεσα στη δική μου δουλειά και όλη τη προηγούμενη γνώση.”  

Wilhelm Reich

Χαλαρωμενη συχνοτητα ρυπος εστι. 

Αριστοτελης



Οι οργονίτες είναι η πιο πρόσφατη συνέχεια της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ που πειραματίστηκε για χρόνια με μια ενέργεια που την ονόμασε Οργόνη.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράιχ, η Οργόνη είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια. Οι οργονίτες είναι συλλέκτες, ενισχυτές και μετατροπεις της αιθερικής ενέργειας (οργονης).
Πρόκειται για αυτό το στοιχείο που οι αρχαίοι Έλληνες το ονόμασαν Αιθέρα.

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς είναι "συσκευές" - με την ευρύτερη έννοια του όρου - που μετατρέπουν την Αρνητική αιθερική ενέργεια (DOR) σε Θετική (OR).
Σαν τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχουμε τον "καθαρισμό" του αιθερικού αλλά και αστρικού πεδίου από κάθε είδους αρνητική ενέργεια, πράγμα το οποίο τελικά συμβάλλει και στην μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δεχόμαστε από διάφορες πηγές (τεχνητές ή φυσικές).

Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένοι, είναι η ρητίνη σε συνδυασμό με ρινίσματα διαφόρων μετάλλων (πχ. χρυσός, χαλκός, μπρούτζος, αλουμίνιο).
Η όλη κατασκευή ενισχύεται σημαντικά από την τοποθέτηση (εντός της συσκευής) συγκεκριμένων κρυστάλλων σε ειδική διάταξη.
 Επίσης, κάτι που δεν είναι απαραίτητο -αλλά όταν χρησιμοποιείται δίνει ώθηση και κατεύθυνση στη λειτουργία της συσκευής- είναι η σπείρα χαλκού που θα δείτε πολλές φορές στη βάση ή και μέσα στους Αιθερικούς Μετατροπείς.
 Η κατασκευή, λοιπόν, που προκύπτει από τον συνδυασμό όλων αυτών των υλικών ονομάζεται "Αιθερικός Μετατροπέας".

Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα όπως Αιθερας, Ενέργεια της Ζωής, Chi ( Τσι) ή Ki, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, κοσμικη ενεργεια, Πέμπτο Στοιχείο, Reiki κ.λπ.

Οι οργονίτες ανακαλύφθηκαν από ένα ζευγάρι αμερικανών, τον Ντον και την Κάρολ Κρόφτ το έτος 2000.
 Πειραματίστηκαν με ρητίνη και ρινίσματα μετάλλων, ένας συνδυασμός οργανικών και ανόργανων υλικών.
Παρατήρησαν λοιπόν ότι αυτός ο συνδυασμός έλκει την κοσμική ενέργεια και αντανακλώντας την στα μέταλλα την αποδίδει σε θετική ενέργεια.
 Είχαν ανακαλύψει μια γεννήτρια θετικής ενέργειας.
Ετσι λοιπον, αναμιγνυοντας οργανική ρητίνη με τα ανόργανα ρινίσματα των μετάλλων και χύνοντας τα μέσα σε μικρά καλούπια, παράγεται ένα υλικό που προσελκύει την αιθερική ενέργεια όπως έκανε και ο συσσωρευτής του Ράιχ.

Η Κάρολ όντας γνώστης των κρυστάλλων και των λίθων συνδύασε την γνώση της με τους οργονίτες και έτσι αυξήθηκε η δυναμική τους περισσότερο.
Το όλο θέμα το δημοσίευσαν στο διαδίκτυο και έτσι ενδιαφερθηκαν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι με τη σειρά τους πειραματίστηκαν και πρόσθεσαν την γνώση τους σε αυτή την κατασκευή.

Η ίδια αυτή ενέργεια έχει μετρηθεί και επίσης υπάρχουν όργανα που την φωτογραφίζουν, αλλά για τους ίδιους τους οργονίτες δεν έχει ακόμη βρεθεί κάποιο όργανο μέτρησης, αν και γίνονται προσπάθειες.

Όταν ο Αιθερικός Μετατροπέας είναι μέσα στην ακτίνα μιας πηγής DOR/αρνητικής ενέργειας, την μετατρέπει συνεχώς και επαρκώς σε POR/θετική ενέργεια και έτσι, στην ουσία, δημιουργούνται πομποί θετικής ενέργειας από κάθε πομπό αρνητικής ενέργειας μιας και οι τελευταίοι είναι τελείως ανυπεράσπιστοι απέναντι στο φαινόμενο.

Η ρητίνη στον Αιθερικό Μετατροπέα συρρικνώνεται κατά τη διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους μέσα στην κατασκευή, δημιουργώντας έτσι το γνωστό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο μέσα στον κρύσταλλο.
 Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα του κρυστάλλου αποκτούν ηλεκτρική πολικότητα. Πιστεύεται ότι οφείλεται και σ’ αυτό το φαινόμενο το ότι ο Αιθερικός Μετατροπέας λειτουργεί τόσο καλά σαν γεννήτρια θετικής ενέργειας.

Έτσι, ο Αιθερικός Μετατροπέας παρουσιάζει μια πολύ σημαντική βελτίωση σε σχέση με την αρχική εργασία του Ράιχ με τον συσσωρευτή οργόνης που προσελκύει την "θανατηφόρα οργόνη" εξίσου με την θετική και δεν κάνει κάτι για να την μετατρέψει σε κάποια ευεργετική μορφή ενέργειας, σε αντίθεση με τους Αιθερικούς Μετατροπείς που, λόγω της κατασκευή τους, το κάνουν συνεχώς.





Ο άνθρωπος που ονόμασε τις κατασκευές που ακολούθησαν και που βασίστηκαν στην αρχή του Ράιχ περί εναλλαγής οργανικού - ανόργανου υλικού είναι ο Karl Hans Welz και έχει κατοχυρώσει τη σχετική λέξη Orgonite®.
Ο Welz είναι από τους πρωτοπόρους στο θέμα των οργονιτών (ή Αιθερικών Μετατροπέων) αλλά και άλλων συσκευών που βασίζονται στην οργόνη.

Την ενέργεια που εκπέμπουν οι οργονίτες μπορούμε να την καταλάβουμε στον αντίκτυπο που έχουν στα πράγματα γύρω τους. Πχ στο νερό, στα λαχανικά, στα φρούτα, και στις καλλιέργειες.

Ο Ντον και η Κάρολ αντιλήφτηκαν ότι οι οργονίτες παρέχουν ένα φίλτρο προστασίας στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, στα μικροκύματα, και στα γεωμαγνητικά πεδία, και έτσι ξεκίνησε η ιδέα του να ‘σπέρνουν’ οργονίτες σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, αφαιρώντας τις βλαβερές επιδράσεις από αυτές.

Η όλη η ιδέα ονομάστηκε δώρο ως προς τη Γη (gifting), και εξαπλώθηκε παντού στο κόσμο λόγω της σχετικά φθηνής κατασκευής τους.
Σήμερα είναι πολύ δημοφιλή και κατασκευάζονται σε πολλές μορφές και σχέδια.

Ανάλογα με το σχήμα και το σκοπό, ο οργονίτης περιέχει συγκεκριμένους κρυστάλλους σε ειδική διάταξη, ώστε να μεγιστοποιεί τις θετικές επιδράσεις ή/και να χρωματίζεται θεραπευτικά και προστατευτικά την αιθερική ενέργεια που συσσωρεύει και εκπέμπει η εκάστοτε αιθερική γεννήτρια.
Η μεταλλική σπείρα φροντίζει να συλλέγει την καθαρή, ζωτική ενέργεια (αιθέρα) από το περιβάλλον.
 Η σύνθεση όλων των παραπάνω οργανικών και ανόργανων υλικών καθαρίζει τη συλλεγόμενη ενέργεια και την εκπέμπει στο γύρω χώρο, ανάλογα με τις διαστάσεις της, επιδρώντας εξισορροπητικά ή/και θεραπευτικά (ανάλογα με τη λειτουργία που εξυπηρετεί).





Καθώς οι οργονίτες είναι συλλέκτες, ενισχυτές και μετατροπής της αιθερικής ενέργειας που κατασκευάζονται χειροποίητα, ο κάθε οργονίτης είναι μοναδικός στο είδος του.

Επίσης οι κρύσταλλοι έχουν θαυμάσιες θεραπευτικές ιδιότητες οι οποίες είναι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων και χρησιμοποιούνται και σήμερα στην κρυσταλλοθεραπεία.
 Ο κάθε κρύσταλλος έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες.
 Οι κρύσταλλοι σε συνδυασμό και ως αναπόσπαστο μέρος του εκάστοτε οργονίτη δίνουν θαυμαστά θεραπευτικά και εξισορροπητικά αποτελέσματα για το σώμα.
 Έτσι είναι δυνατόν να κατασκευαστεί οργονίτης ακόμη και για συγκεκριμένες παθήσεις.
 Αυτό δεν αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση την ιατρική γνωμάτευση και την όποια φαρμακευτική αγωγή, μπορεί όμως να την υποστηρίξει και να την ενδυναμώσει ή ακόμη και να εξισορροπήσει τις βλαβερές επιπτώσεις και παρενέργειες των κλασικών χημικών φαρμάκων.




Ο τρόπος χρήσης των Αιθερικών Μετατροπέων είναι εξαιρετικά απλός και δεν προϋποθέτει καμία ιδιαίτερη διαδικασία από μέρους σας.
Απλά αφήνετε τον Μετατροπέα σε συγκεκριμένο σημείο στο χώρο ή στο σώμα σας –αυτό καθορίζεται από τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και από το είδος της συσκευής– ή τον φέρεται μονίμως επάνω σας (πχ. όταν ο μετατροπέας είναι ένα μενταγιόν κα.).
Ο Μετατροπέας αρχίζει και μεταβάλλει το ενεργειακό πεδίο γύρω του επιδρώντας άμεσα στον αιθέρα.
 Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Μετατροπείς μεμονωμένα ή να τους βάλετε να δουλέψουν σε Δίκτυο (πχ. με το να τοποθετήσετε από έναν σε κάθε γωνία του δωματίου, του σπιτιού ή του οικοπέδου σας).

Γενικά, το αποτέλεσμα της δράσης των Μετατροπέων σχετίζεται με τη συχνότητα της επαφής.
 Όσο πιο πολύ τους έχετε κοντά σας τόσο πιο εμφανές θα είναι το αποτέλεσμα.

Μπορείτε να τους τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι, δίπλα στο κομοδίνο ή και στο μαξιλάρι σας, πριν και κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 Επίσης, μπορείτε να τους ακουμπάτε επάνω σας για όσο χρονικό διάστημα νιώθετε ότι το χρειάζεστε. 

Το φαρδύτερο τμήμα του Μετατροπέα όπου βρίσκεται συνήθως η σπείρα θεωρείται ως η βάση του και το εφαρμόζουμε πάνω στη περιοχή του σώματος που νιώθουμε την ανάγκη, ενώ το πάνω τμήμα το στρέφουμε ανάποδα σε σχέση με την αρχική θέση και το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε ο Μετατροπέας μας να δράσει πιο "επιθετικά".
Όσον αφορά στους Μετατροπείς χώρου και πάλι πρέπει το φαρδύτερο τμήμα τους να εφάπτεται με το έδαφος ή το πάτωμα. Μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω ή μέσα σε έπιπλα αλλά έτσι ελαττώνονται ελαφρώς τα αποτελέσματά τους. 

Αποφύγετε να τοποθετήσετε τους Μετατροπείς πάνω, μέσα ή κοντά σε μεταλλικές κατασκευές καθώς το μέταλλο δεν είναι καλός "αγωγός" οργόνης.

Επίσης, οι κρύσταλλοι που περιέχονται μέσα σε κάθε Αιθερικό Μετατροπέα δρουν αναζωογονητικά και προτρέπουν την εστίαση προς την εσώτερη χαρά.
 Έτσι, αν έχετε ευκολία στο να συντονίζεστε, μπορείτε να πειραματιστείτε.
 Μην ξεχνάτε ότι η χαρά βρίσκεται μέσα μας και ο μετατροπέας είναι ένας μικρός ακόμη σύμμαχος στη θέληση για Ζωή και Υγεία!

Τα πλεονεκτήματα ενός οργονίτη είναι άπειρα, όπως άπειρη είναι και η ενέργεια που συλλέγουν.
Άνθρωποι που έχουν οργονίτες αναφέρουν:

Ήσυχο συνεχόμενο ύπνο, 

νερό που έχει έρθει σε επαφή με οργονίτη 20’ η γεύση του θυμίζει νερό πηγής και αφομοιώνεται γρήγορα από τον οργανισμό,

οτιδήποτε που περιέχει νερό (Λαχανικά, φρούτα, Κρασί, Λάδι, Γάλα κλπ) αλλάζει την γεύση του με αποτέλεσμα να θυμίζουν εποχές πριν των φυτοφαρμάκων, οι παλιότεροι θυμούνται ακόμα.

Ακόμη έχει δοκιμαστει σε αυτοκίνητα (ομαλή λειτουργία – λιγότερη κατανάλωση),

σε τσιγάρα και καπνό (απομακρύνει τα βλαβερά στοιχεία γίνετε πιο ελαφρύ), 

και σε καλλιέργειες (μεγαλύτερη ανάπτυξη φυτών και δένδρων, περισσότερη καρποφορία). 

Τέλος έχοντας ένα οργονίτη στο χώρο που διαμένετε, παρέχει προστασία από γεωμαγνητικά πεδία και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, οι εντάσεις και οι διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων καταλαγιάζουν άμεσα, αφήνοντας έτσι τον χώρο σας καθαρό με αποτέλεσμα να λειτουργείτε σε θετικό πεδίο με περισσότερη ενέργεια, περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης και πραγματική ξεκούραση.






Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι πιο υγιής και έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ένα χώρο.
 Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, μας εμπνέει και μας ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός μας εκνευρίζει, μας κουράζει, μας αρρωσταίνει, μας δημιουργεί νωθρότητα κ.λπ.

Οι οργονίτες είναι μια απλή λύση για να διορθώσετε τις ενέργειες του χώρου σας, του σώματός σας και εκτενέστερα του κόσμου σας.
Η βασική τους λειτουργία είναι να έλκουν οποιουδήποτε τύπου χαοτική αρνητική ενέργεια, την οποία αντανακλώντας την μέσα στα μέταλλα την μετατρέπουν ισόποσα σε θετική.

Έτσι λοιπόν μπορούν άνετα να τοποθετηθούν σε αρνητικά σημεία ενός χώρου (όπως είναι τα πεδία Hartman και Curry), όπου θα εξουδετερώσουν το αρνητικό πεδίο μετασχηματίζοντάς το σε θετικό, φέρνοντας έτσι εκ πρώτης φάσης μια ισορροπία στο χώρο και λίγο αργότερα ένα κραδασμικό προστατευτικό πεδίο ενάντια στη γεωμαγνητική ακτινοβολία αλλά και ενάντια στο ηλεκτρομαγνητικό νέφος.

Το σχήμα της κατασκευής δίνει μερική κατεύθυνση, ενώ η σπείρα επαυξάνει την δυναμική του πεδίου.
 Επίσης οι κρύσταλλοι δυναμώνουν την ενέργεια τους και την ‘χρωματίζουν’ με θεραπευτικές ιδιότητες.
Στις μέρες μας παρατηρείται μια αύξηση κατασκευής τέτοιου τύπου συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο με άμεσο κίνητρο την καταπολέμηση της ηλεκτρομαγνητικής και γεωμαγνητικής ρύπανσης.

Οι οργονίτες ιονίζουν τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, ενδυναμώνουν (φορτίζουν) το νερό, καταλαγιάζουν τις όποιες εντάσεις δημιουργούνται ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις, προφυλάσσουν από ηλεκτρομαγνητικά πεδία (κινητά τηλέφωνα, καλώδια ψηλής τάσης, κεραίες κινητών τηλεφώνων, ασύρματα δίκτυα υπολογιστών, τηλεοράσεις, υπολογιστές),..από γεωμαγνητική ακτινοβολία, προστασία από ακτίνες ‘ χ ’ (ακτινογραφίες) και ραδιενέργεια.

Οι οργονίτες θεωρούνται γεννήτριες της κοσμικής ενέργειας. Έτσι ότι αφήσουμε πάνω σε ένα οργονίτη, τα μόρια του ‘ξαναθυμούνται’ την πρωταρχική τους μορφή με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση τους.

Έχουν δοκιμαστει :

Στο νερο / Διάρκεια 20’ έως σε μόνιμη βάση (Το μαλακώνει και η γεύση του θυμίζει νερό πηγής)
Στα λαχανικα / Διάρκεια 30 ‘ έως μόνιμα - (Τα φρεσκάρει – και η γεύση τους είναι σαν να κόπηκαν μόλις από κήπο, η μπορούμε να το αφήσουμε μέσα στο ψυγείο μόνιμα.)
Στα φρουτα / Το ίδιο με τα λαχανικά
Έχουν την δυνατότητα να αφαιρουν τους πόνους του σώματος, εάν τοποθετηθουν σε επαφή με το δέρμα μέσα σε 20’
Στα αυτοκινητα / (Διάρκεια μόνιμη: Ομαλή λειτουργία – Λιγότερη κατανάλωση)
Στις καλλιεργειες / Φυτα (Διάρκεια μόνιμη: Περισσότερη ανθοφορία και παραγωγή)





Επιγραμματικά οι Αιθερικοί Μετατροπείς- Οργονιτες :

Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτοξινώνουν το νερό και δρουν κατά της ξηρασίας.
Βοηθούν τα φυτά να αναπτυχθούν καλύτερα, να αποκρούουν τα παράσιτα καθώς και να απαιτούν λιγότερο νερό.
Μετριάζουν τις βλαβερές επιπτώσεις της EMF ακτινοβολίας.
Αφοπλίζουν και αποκρούουν τις εχθρικές μορφές ζωής.
Εμπνέουν την ευχάριστη, ισορροπημένη συμπεριφορά και φτιάχνουν τη διάθεση.
Ξεμπλοκάρουν την ενεργειακή ροή του σώματος και το βοηθούν στην διαδικασία αυτοΐασης.
Συχνά θεραπεύουν την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες.
Επιταχύνουν τη διαδικασία της ανάρρωσης.
Σας βοηθούν στην αφύπνιση των έμφυτων ψυχικών αισθήσεων.
Καθαρίζουν τον ουρανό από τα χημικά νέφη (chemtrails).

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς δεν είναι θεραπευτικές συσκευές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή.
 Δρουν ως βοήθημα που, απλά, μας χαρίζει τον χρόνο και την ενέργεια για να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Η δράση τους αφορά στο αιθερικό πεδίο και μπορείτε να τους χρησιμοποιείται διαρκώς.

Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες μέρες χρήσης των Μετατροπέων.
Αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο σας.
 Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Μετατροπέων κατά βούληση. Τα "συμπτώματα" υποχωρούν σε 1-4 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς ΔΕΝ χρειάζονται ενεργειακό "καθάρισμα" όπως συμβαίνει με τους κρυστάλλους.
 Οι ίδιες οι συσκευές δρουν ως "καθαριστές" της ενέργειας και δεν αποφορτίζονται σε καμία περίπτωση.
 Εξάλλου, μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας τους επάνω σε έναν Αιθερικό Μετατροπέα!

Τέλος, καλό είναι να μην τοποθετήσουμε τον Μετατροπέα πολύ κοντά ή πάνω σε μεταλλικές κατασκευές (πχ. μεταλλικά τραπέζια κλπ.) γιατί αυτό θα μειώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά του μιας και το μέταλλο έχει την ιδιότητα να αντανακλά την Οργόνη.





Περί της οργόνης.

Για να έχουμε μια γενική ιδέα περί της οργόνης , ας δούμε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο ‘Εγχειρίδιο συσσωρευτή οργόνης’ του Τζειμς Ντεμέο , Ph.D.

‘Θεωρούμε την ανακάλυψη της οργόνης ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην ιστορία του ανθρώπου’ – από ένα γράμμα προς την Αμερικανική Ιατρική Εταιρία , υπογεγραμμένο από 17 γιατρούς το 1949 .

‘Είναι δικαιολογημένο ότι η ανακάλυψη της οργονοενέργειας και οι ιατρικές της εφαρμογές μέσω του συσσωρευτή οργονοενέργειας , του οργονοβόλου , των βιόντων γης , και του νερού οργόνης έχουν ανοίξει μια πληθώρα νέων και , όπως φαίνεται , εκπληκτικά καλών προοπτικών’
 – Βίλχεμ Ράιχ , γιατρός .
 Από το βιβλίο
 ‘Η βιοπάθεια του καρκίνου (ανακάλυψη της οργόνης , τόμος 2)’ , 1948 .

‘...η οργονοενέργεια δεν υπάρχει’ – Δικαστής Τζον Ντ. Κλίφορντ , από μια απόφαση δικαστηρίου των Η.Π.Α. το 1954 με βάση την οποία όλα τα βιβλία και ερευνητικά περιοδικά του Δρ. Ράιχ απαγορεύθηκαν , και διατάχθηκε , να καούν σε κλιβάνους , ενώ ο Ράιχ κλείσθηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή , όπου πέθανε.

Ο Βίλχεμ Ράιχ είχε πει ότι ακόμα και αν η ενέργεια της ζωής , ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια , κατάφερε να την κάνει συγκεκριμένα χρησιμοποιήσιμη , και ότι η εποχή των εφαρμογών της μόλις έχει αρχίσει .

Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια , η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι σ` επαφή με τη φύση , και για την οποία έχουν γίνει υποθέσεις από τους φυσικούς επιστήμονες , αλλά πλέον έχει μετρηθεί αντικειμενικά και έχει αποδειχθεί η ύπαρξη της 

 Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ , ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες .
 Για παράδειγμα η οργονοενέργεια φορτίζει κάθε ζωντανή και μη ζωντανή ύλη και ακτινοβολείται από αυτές .
Επίσης , μπορεί εύκολα να διαπεράσει όλες τις μορφές ύλης αν και με διαφορετική ταχύτητα.
Όλα τα υλικά επηρεάζουν την οργονοενέργεια, ελκύοντας και απορροφώντας την ή απωθώντας και αντανακλώντας την .
Την οργόνη μπορούμε να τη δούμε , να τη φωτογραφήσουμε , να την αισθανθούμε και να τη μετρήσουμε .
Είναι μια πραγματική , φυσική ενέργεια , και όχι μόνο κάποια μεταφορική , υποθετική δύναμη

Η οργόνη υπάρχει επίσης σε μια ελεύθερη μορφή στην ατμόσφαιρα , και στο κενό του διαστήματος .
 Είναι διεγέρσιμη , συμπιέσιμη , διαστελλόμενη και συστελλόμενη και ικανή να έχει αυθόρμητο παλμό. 

Το φορτίο οργόνης μέσα σ` ένα δεδομένο περιβάλλον , ή μέσα σε μια δεδομένη ύλη , θα μεταβάλλεται με το χρόνο , συνήθως μ` ένα περιοδικό τρόπο .
 Η οργόνη έλκεται πολύ δυνατά προς τα ζωντανά όντα , το νερό και τον εαυτό της .
 Η οργονοενέργεια μπορεί να διατρέξει ή να ρεύσει κανονικά από μια τοποθεσία σε μια άλλη στην ατμόσφαιρα , αλλά γενικά διατηρεί μια ροή από δυσμάς προς ανατολάς , κινούμενη μεν , αλλά λίγο πιο γρήγορα από την περιστροφή της γης.
 Είναι ένα μέσο που υπάρχει παντού , ένας κοσμικός ωκεανός δυναμικής , κινούμενης ενέργειας , η οποία ενώνει όλο το υλικό σύμπαν .
 Όλα τα ζωντανά όντα , τα καιρικά συστήματα και οι πλανήτες , επηρεάζονται από τους παλμούς και τις κινήσεις της .





Η οργόνη σχετίζεται με άλλες μορφές ενέργειας αλλά είναι τελείως διαφορετική απ` αυτές .
Μπορεί , για παράδειγμα να προσδώσει μαγνητικό φορτίο σε σιδερένιους μαγνητικούς αγωγούς , αλλά δεν είναι η ίδια μαγνητική .
Μπορεί να προσδώσει ηλεκτροστατικό φορτίο σε μονωτές , αλλά δεν είναι πλήρως ηλεκτροστατική στη φύση της .
Αντιδρά με μεγάλη διαταραχή στην παρουσία ραδιενεργών υλικών , ή στον τραχύ ηλεκτρομαγνητισμό (H.A.A.R.P) με μεγάλη ομοιότητα προς το ερεθισμένο πρωτόπλασμα .
 Μπορεί να καταγραφεί σε ειδικά διασκευασμένους μετρητές Γκάιγκερ .
Η οργόνη επίσης είναι το μέσο δια του οποίου μεταδίδονται ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές , με μεγάλη ομοιότητα προς την παλαιότερη έννοια του αιθέρα , αν και η ίδια δεν είναι ηλεκτρομαγνητική στη φύση της .

Ρεύματα οργονοενέργειας μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης επηρεάζουν αλλαγές στους τρόπους κυκλοφορίας του αέρα .δράσεις της ατμοσφαιρικής οργόνης αποτελούν την βάση της συγκέντρωσης δυναμικών καταιγίδας , και επιδρούν στη θερμοκρασία , πίεση και υγρασία του αέρα .
Λειτουργίες της κοσμικής οργονοενέργειας επίσης φαίνεται ότι συμβαίνουν στο διάστημα , επηρεάζοντας ηλιακά φαινόμενα και της βαρύτητας .
Παρόλα αυτά , η ελεύθερη από μάζα οργονοενέργεια δεν είναι κανένας απ` αυτούς τους φυσικομηχανικούς παράγοντες , ή ακόμα και το άθροισμα τους .
 Οι ιδιότητες της προέρχονται περισσότερο από την ίδια τη ζωή , με μεγάλη ομοιότητα προς την παλιά έννοια μιας ζωτικής δύναμης – élan vital .
 Σε αντίθεση με αυτές τις παλαιές έννοιες , εν τούτοις η οργόνη έχει βρεθεί ότι υπάρχει σε μια μορφή χωρίς μάζα , στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα .
 Είναι πρωταρχική αρχέγονη κοσμική ζωική ενέργεια , ενώ όλες οι άλλες μορφές ενέργειας είναι δευτερεύουσες στη φύση τους .

Στον κόσμο των ζωντανών όντων , οι λειτουργίες της οργονοενέργειας αποτελούν τη βάση κύριων διαδικασιών της ζωής .
 Παλμοί , ροή και φορτίο της βιολογικής οργόνης καθορίζουν τις κινήσεις , τις δράσεις και συμπεριφορά του πρωτοπλάσματος και των ιστών , όπως επίσης και την ισχύ των «βιοηλεκτρικών» φαινομένων .
Η συγκίνηση είναι η άμπωτις και η παλίρροια , η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης μέσα στην μεμβράνη ενός οργανισμού , ακριβώς όπως ο καιρός είναι η άμπωτις και η παλίρροια , η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης στην ατμόσφαιρα .
 Και οι δύο , ο οργανισμός και ο καιρός αντιδρούν στον επικρατούντα χαρακτήρα και την κατάσταση της ενέργειας της ζωής

Οι λειτουργίες της οργονοενέργειας εμφανίζονται σε ολόκληρη τη δημιουργία , στα μικρόβια , τα ζώα , σε σύννεφα καταιγίδων , σε τυφώνες και γαλαξίες .
Η οργονοενέργεια δεν φορτίζει μόνο και ζωογονεί τον υλικό κόσμο , είμαστε βυθισμένοι σε μια θάλασσα απ` αυτήν , με τον ίδιο τρόπο που ένα ψάρι είναι βυθισμένο στο νερό .
Πολύ περισσότερο , είναι το μέσο που μεταβιβάζει συγκίνηση και αντίληψη , δια μέσου των οποίων συνδεόμαστε με το Σύμπαν , και γινόμαστε ένα με όλα τα έμβια όντα .

Πηγες

http://politimo.110mb.com/
http://orgon-aether.blogspot.com/
http://www.onirocosmos.gr/































Γαια















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...